Gravidträning


Viktig information! För tillfället har vi inte igång vår gruppträning för gravida. Vi erbjuder fortfarande PT gravid-pass, vänligen se mer information nedan. 

Du får kunskap om hur kroppen fungerar och hur du ska träna för att få en stark och stabil kropp under graviditeten. En stark kropp ökar din självkänsla och träningen är ett sätt att träffa andra gravida. Du får även en snabbare återhämtning efter din förlossning.

I nyrenoverade egna lokaler i Citymottagningens hus inbjuder vi gravida mammor att i grupp få en anpassad och omväxlande fysisk träning under instruktion av vår tränare Johanna.

Gruppträning

För tillfället erbjuds ingen gruppträning p.g.a. covid-19
Tid: Onsdagar kl.17:00-18:00.  
Plats: Citymottagningen i Hässleholm. Östergatan 38, Hässleholm.
Pris: 3 gånger i följd / 375 kr6 gånger i följd / 695 kr

(Bindande anmälan och betalning vid första tillfället, faktura- eller swishbetalning.)

Boka din plats per telefon 0451-706 151 eller maila till johanna.cmhassleholm@gmail.com

PT Gravid

Passar inte onsdagar dig så kan du alltid boka PT Gravid. Du som gravid får anpassade övningar som fungerar bra att göra under graviditeten. Du får även information om övningar du dör undvika.

Tid: När det passar dig. Plats: Citymottagningen i Hässleholm. Östergatan 38, Hässleholm. Pris: 495 kr per tillfälle (rabatt vid bokning av flera tillfällen).

Boka din tid per telefon 0451-706 151 eller maila till johanna.cmhassleholm@gmail.com


Kursen är för dig som är nybliven mamma och med barn upp till 2 års ålder. Att komma igång med en säker och stabil träning efter din graviditet är viktigt. Oavsett hur aktiv du varit innan så lägger vi grunden till en stark kropp efter din förlossning. Fokus ligger vid att ta kontroll över dina djupa magmuskler och bäckenbotten. Vi bygger upp en stabil bas där du sedan orkar stå, gå och bära i din vardag.
Vi jobbar igenom och stärker upp hela din kropp inifrån och ut. Vi låter träningen utvecklas i takt med att du blir starkare.


Läs mer om mammaträning

Vår tränare


Johanna Gunnarsson är trebarnsmamman med lång efterfarenhet av träning och hälsa. Sedan tre år tillbaka har hon utbildad sig inom träning för gravida och nyblivna mammor och är något Johanna brinner otroligt mycket för.
(2016 - SAFEs vidareutbildning inom träning under och efter graviditet).

Boka tid︎

_______________

Öppettider︎

_______________

Adress


Östergatan 38
281 34 Hässleholm
_______________

Kontakt


Barnmorskemottagning
Telefon: 0451-706 151

BVC
Telefon: 073-144 91 03
OBS! Det går inte längre att skicka SMS till detta nummer
_______________

COVID-19

Ta inte med anhöriga.
Håll avstånd i väntrum.
Var noggrann med handhygien.
Ring om du är förkyld, har feber eller hosta.

© Copywrite Citymottagningen i Hässleholm AB 2020